Hírek
   
 LXVIII. Szakmai fórum
2015.10.08

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2015. november 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LXVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy új helyszínre kültöztünk:
Tulip Inn Budapest Millennium
(1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2015.09.17
  

Kihirdették az Kihirdették az "Év információbiztonsági szakdolgozata" címet címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület kihelyezett ülése Szegeden az Informatika Történeti Múzeumban
2015.08.27

Több éves hagyomány az Egyesületben, hogy a nyár végén kimozdulunk az irodákból, és kicsit formabontó ülést tartunk valamely izgalmasnak ígérkező külső helyszínen. Idén nem valamely egyesületi tagunk kerti partiján múlattuk az időt, hanem egészen Szeged városáig szaladtunk, hogy az "Év Információbiztonsági szak-, és diplomadolgozata" pályázatra beérkezett pályamunkák felől döntsünk és mindezt némi szakmai és kulturális programmal is színezzük.

Utunk első állomása az Informatika Történeti Múzeum Befogadó és Kutató Raktárának a megtekintése volt. Szeged "elővárosában" (Öthalom) egy volt szovjet laktanya épületében kb. 3000 m2-en hihetetlen mennyiségű eszköz és egyéb tárgyi emlék várja a látogatókat.
Bővebben

Tarján Gábor

 
 LXVII. Szakmai fórum
2015.08.13

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2015. szeptember 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LXVII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy új helyszínre kültöztünk:
Tulip Inn Budapest Millennium
(1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Értéket képvisel
2015.07.08

Az idén 10. alkalommal meghirdetett "Év információbiztonsági újságírója" címet Molnár József, az PC Word főszerkesztője kapta. Az erkölcsi elismeréssel kívánja az Egyesület azon újságírók teljesítményét elismerni, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak, és felhívják a figyelmet a téma fontosságára. Interjú Molnár Józseffel, a PC World főszerkesztőjével, az "Év információbiztonsági újságírójával".

Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy te kaptad a díjat?
Örömöt, ugyanakkor vissza kellett a figyelmemet fordítani a munkára, hiszen lapzárta előtt álltunk. Az ember örül, ha elismerik munkáját, ugyanakkor főszerkesztőként nemcsak magaménak érzem a dicsőséget, hiszen csapatban dolgozom. Egy-egy lapszámot nagyon sokan készítünk, egyszóval a díjra úgy tekintek, mintha a csapat tevékenységét ismerték volna el.
Bővebben

Csuka Dénes

 
 Június 30-ig lehet még regisztrálni a Hacktivity-re!
2015.06.29

A Hacktivity szakmai partnereként ajánljuk szíves figyelmébe az idei Hacktivity konferenciát, melynek szervezői a nyári időszakra és a melegre való tekintettel úgy döntöttek, adnak még időt, hogy az érdeklődők holnapig (június 30-áig) regisztrálhassanak az idei Hacktivityre, a legkedvezőbb áron.

Az online regisztráció itt érhető el: hacktivity.com. A hackerfesztiválon idén is előadásokkal, Hello Workshopokkal, lockpickinggel, hardware hackinggel, számos érdekes programmal, fergeteges hangulattal és meglepetéssel várják a résztvevőket.

Még tart a CFP előadói pályázat is, ahova szintén június 30-áig várják az jelentkezéseket. Bővebb információ: https://hacktivity.com/hu/cfp/

Csuka Dénes

 
 LXVI. Szakmai fórum
2015.04.30

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2015. május 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LXVI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy új helyszínre kültöztünk:
Tulip Inn Budapest Millennium
(1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2015.04.01

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2015-re meghírdeti az "Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2015.03.20
  

Újraválasztották Gasparetz Andrást a Hétpecsét Egyesület élén itt letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2015.03.18
  

Az PC World főszerkesztője lett az "Év információbiztonsági újságírója" innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LXV. Szakmai fórum
2015.02.16

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2015. március 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LXV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található. A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2015.01.21

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2015 évre is meghirdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 LXIV. Szakmai fórum
2015.01.05

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2015. január 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LXIV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található. A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 
2014.12.18
  

 LXIII. Szakmai fórum
2014.10.18

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2014. november 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LXIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014.09.19
  

"Az első rész is nagyon tetszett." – íme, itt a folytatás! Hétpecsétes történetek II./2 innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014.09.18
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági szakdolgozata" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LXII. Szakmai fórum
2014.08.19

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2014. szeptember 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LXII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 LXI. szakmai fórum felvétele
2014.06.17
  

A 2014. május 21-én már 61. alkalommal rendezte meg Egyesületünk "Az információvédelem menedzselése" szakmai fórumot, amelyre az Infotér forgatócsoportja is kilátogatott.
A rendezvény témái között szerepeltek aktualitások az információvédelem területéről, amelyeket Gasparetz András, az Egyesület elnöke prezentált. Az érdeklődők hallhattak továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi audit eljárásának szabályozásáról és gyakorlatáról, a saját informatikai eszközök munkahelyi használatának problémáiról, valamint Tarján Gábor, az Egyesület alelnökének tolmácsolásában megtudhatták mi változott vagy mi fog ezután változni az ISO 27001-es auditok gyakorlatában (ISO27001:2013 vs. 2006).

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014.05.29
  

A szótáralkotók felelőssége
Aki bevezet egy terminológiát, annak igen nagy a felelőssége, hiszen egy egész szakterület, egész szakmai társadalom fogja használni a legelején kitalált és bevezetett szavakat.

A sajtóközlemény itt letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LXI. Szakmai fórum
2014.04.23

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2014. május 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LXI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2014.04.15

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2014-re meghírdeti az "Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 Alelnökünk előadása az MSZT rendezvényén (ISO 27001:2013)
2014.04.14
  

Tarján Gábor, a Hétpecsét Egyesület alelnöke tartott előadást arról, hogy milyen változások vannak a tanúsítási és auditálási gyakorlatban nemzetközi tükörben.innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014.04.02
  

"Az első rész is nagyon tetszett." - íme, itt a folytatás! Hétpecsétes történetek II. innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014.03.19
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági újságírója" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LX. Szakmai fórum
2014.02.12

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2014. március 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Együttműködés az MSZT-vel
2014.02.06
  

Hamarosan magyarul is olvashatjuk az ISO/IEC 27001:2013-as szabványt?
A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület nagy örömmel tett eleget azon társadalmi szerepvállalásának, hogy részt vegyen az információbiztonság egyik legfontosabb, az újonnan kiadott ISO/IEC 27001:2013 szabvány magyar fordításának szakmai támogatásában.
Bővebben


 
 Pályázati felhívás
2014.01.15

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2014 évre is meghirdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2014.01.03
  

Online pénztárgépek a biztonság tükrében

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület január 15-i fórumán, a NAV informatikai elnökhelyettese, Vágujhelyi Ferenc  fog előadást tartani az online pénztárgépek biztonsági megoldásairól. A téma igen csak esedékes, hiszen 2014. január elsejétől a NAV már csak az online pénztárgépeket fogadja el.
Bővebben


 
 LIX. Szakmai fórum
2013.12.21

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2014. január 15-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LIX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2013.11.13
  

Az információbiztonsági szakértők a LinkedIn-t választották

2013. november 13. - A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesületnél elérkezett az internetes megjelenés megújításának ideje. Az igényfelmérés legfőbb kérdése az volt, hogy melyik Social Media platformot (Facebook, Google+, LinkedIn) használják a legtöbben, és ez által az Egyesületnek mely felület irányába érdemes fejleszteni. Az eredmények alapján szakmai használatra a LinkedIn-t választottuk, miközben érdekes eredmények születtek.
Bővebben


 
 LVIII. Szakmai fórum
2013.10.28

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2013. november 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2013.09.18
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági szak- és diplomadolgozata" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LVII. Szakmai fórum
2013.07.17

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2013. szeptember 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LVII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2013.06.05

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2013-ra meghírdeti az "Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2013.05.30
  

A mai napon együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá hazánk legjelentősebb információbiztonsággal foglalkozó szakmai szervezetei. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2013.05.15
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági újságírója" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LVI. Szakmai fórum
2013.04.22

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2013. május 15-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LVI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 LV. Szakmai fórum
2013.02.26

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2013. március 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2013.02.04

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2013 évre is meghirdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 LIV. Szakmai fórum
2012.12.03

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2013. január 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LIV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 LIII. Szakmai fórum
2012.10.26

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2012. november 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2012.09.19
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági diplomadolgozata" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LII. Szakmai fórum
2012.08.24

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2012. szeptember 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése LII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2011.05.23

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2012-re meghírdeti az Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2012.05.16
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági újságírója" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 LI. Szakmai fórum
2012.04.18

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2012. május 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése LI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2012.03.21
  

Ma tartotta jubileumi 50. Fórumát a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 L. Szakmai fórum
2012.02.24

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2012. március 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése L. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2012.01.25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2012 évre is meghirdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 XLIX. Szakmai fórum
2011.12.19

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2012. január 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XLIX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 XLVIII. Szakmai fórum
2011.10.28

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2011. november 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XLVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2011.09.27
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági diplomadolgozata" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 XLVII. Szakmai fórum
2011.08.05

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2011. szeptember 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XLVII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2011.05.18
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági újságírója" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 XLVI. Szakmai fórum
2011.04.28

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2011. május 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XLVI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2011.04.20

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2011-re meghírdeti az Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 XLV. Szakmai fórum
2011.02.24

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2011. március 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XLV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2011.02.10

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2011 évre is meghirdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2011.01.20
  

Érzékelhető növekedés a magyarországi információbiztonsági auditok számában innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 XLIV. Szakmai fórum
2010.12.17

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2011. január 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XLIV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 XLIII. Szakmai fórum
2010.10.25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2010. november 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XLIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2010.09.17
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági szak- és diplomadolgozata" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 XLII. Szakmai fórum
2010.08.26

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2010. szeptember 15-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XLII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2010.06.03
  

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület újra Gasparetz Andrást választotta meg elnökének innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2010.05.19
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági újságírója" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 XLI. Szakmai fórum
2010.05.03

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2010. május 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XLI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2010.03.17

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2010-re meghírdeti az Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 XL. Szakmai fórum
2010.02.22

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2010. március 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XL. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2010.01.25
  

Némi megtorpanás a magyarországi információbiztonsági auditok számában innen letölthető PDF formátumban.
Nyílt pályázati felhívás az "Év információbiztonsági újságírója címért" innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2010.01.20

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2010-re meghírdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 XXXIX. Szakmai fórum
2010.01.05

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2010. január 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXIX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület ajánlja
2009.10.01
  

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület ajánlja az érdeklődők figyelmébe az "Internetbiztonság - Az informatikai biztonság és az adatvédelem jogi kérdései, jogászi feladatai" című rendezvényt.

A rendezvény részletes ismertetője: innen letölthető PDF formátumban.

A rendezvény honlapja: http://konferencia.jogiforum.hu/internetbiztonsag

 
 XXXVIII. Szakmai fórum
2009.10.21

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2009. november 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület ajánlja
2009.10.01
  

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület ajánlja az érdeklődők figyelmébe az "Internetbiztonság - Az informatikai biztonság és az adatvédelem jogi kérdései, jogászi feladatai" című rendezvényt.

A rendezvény részletes ismertetője: innen letölthető PDF formátumban.

A rendezvény honlapja: http://konferencia.jogiforum.hu/internetbiztonsag

 
 SAJTÓKÖZLEMÉNY
2009.09.21
  

Kihirdették az "Év információbiztonsági szak- és diplomadolgozata" címet innen letölthető PDF formátumban.

Csuka Dénes

 
 XXXVII. Szakmai fórum
2009.08.30

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2009. szeptember 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXVII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 Módosult az "Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" pályázati
 kiírás

2009.06.12
  

Az Egyesület 2009. június 10-i vezetőségi döntése alapján módosult a pályázati kiírás. A módosított kiírás alapján bővült a pályázók köre és a pályázatra minden első alapképzésben résztvevő hallgató pályázhat nem csak a nappali tagozaton végző hallgatók. Így megnyílt a lehetőség más tagozaton (pl. levelező) végző hallgatók előtt is.
További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2009.04.29

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2009-re meghírdeti az Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 XXXVI. Szakmai fórum
2009.04.29

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2009. május 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXVI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

A rendezvényre a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2009.03.18

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2009-re meghírdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 XXXV. Szakmai fórum
2009.02.25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2009. március 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXXIV. Szakmai fórum
2009.01.06

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2009. január 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXIV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXXIII. Szakmai fórum
2008.10.30

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2008. november 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXXII. Szakmai fórum
2008.08.27

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2008. szeptember 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXXI. Szakmai fórum
2008.04.27

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2008. május 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXXI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2008.04.02

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2008-ra meghírdeti az "Év információvédelmi szakdolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2008.04.02

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2008-ra meghírdeti az "Év információvédelmi diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2008.03.22

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2008-ra meghírdeti az "Év információbiztonsági újságírója" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti innen.

Csuka Dénes

 
 Hétpecsétes történetek
2008.03.17

Egyesületünk életében komoly mérföldkövet jelent, hogy 2008 márciusában megjelenik "Hétpecsétes történetek- Információbiztonság az ISO 27001 tükrében" kiadványunk, melyet Dr. Ködmön István szerkesztett, és az ISO 27001:2005-os-es szabvány A mellékletének 39 kontrolljához illeszkedően 7 tagunk írása dolgoz fel esettanulmányokat.
Részletek a kiadványról.

 
 XXX. Szakmai fórum
2008.03.17

A 2008. március 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXX. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXX. Szakmai fórum
2008.02.25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2008. március 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXIX. Szakmai fórum
2008.01.14

A 2008. január 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXIX. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXIX. Szakmai fórum
2008.01.02

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2008. január 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXIX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXVIII. Szakmai fórum
2007.11.19

A 2007. november 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXVIII. Szakmai fórum
2007.10.25

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2007. november 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXVII. Szakmai fórum
2007.09.17

A 2007. szeptember 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXVII. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXVII. Szakmai fórum
2007.09.04

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2007. szeptember 19-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXVII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2007.05.29

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2007-re meghírdeti az "Év információvédelmi szakdolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.
A pályázati felhívás lezárult! A pályázat nyertesét szeptember 19-i rendezvényünkön díjazzuk.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2007.05.29

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2007-re meghírdeti az "Év információvédelmi diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.
A pályázati felhívás lezárult! A pályázat nyertesét szeptember 19-i rendezvényünkön díjazzuk.

Csuka Dénes

 
 XXVI. Szakmai fórum
2007.05.15

A 2007. május 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXVI. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXVI. Szakmai fórum
2007.04.27

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2007. május 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXVI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2007.03.23

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület idén is meghirdette az "Év információbiztonsági újságírója" pályázatot. További részleteket itt olvashat.

Csuka Dénes

 
 XXV. Szakmai fórum
2007.03.19

A 2007. március 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXV. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXV. Szakmai fórum
2007.02.26

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2007. március 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXIV. Szakmai fórum
2007.01.15

A 2007. január 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXIV. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXIV. Szakmai fórum
2007.01.04

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2007. január 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXIV. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXIII. Szakmai fórum
2006.11.14

A 2006. november 15-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXIII. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXIII. Szakmai fórum
2006.11.07

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2006. november 15-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXII. Szakmai fórum
2006.09.18

A 2006. szeptember 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXII. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXII. Szakmai fórum
2006.08.15

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2006. szeptember 20-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XXII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2006.05.22

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ra meghírdeti az "Év információvédelmi diplomadolgozata" címet. További részleteket itt olvashat, vagy letöltheti PDF formátumban innen.

Csuka Dénes

 
 XXI. Szakmai fórum
2006.05.15

A 2006. május 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXI. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XXI. Szakmai fórum
2006.05.04

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2006. május 17-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XXI. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XX. Szakmai fórum
2006.03.20

A 2006. március 22-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XX. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XX. Szakmai fórum
2006.03.02

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2006. március 22-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 Pályázati felhívás
2006.02.27

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Ezen célunkkal összhangban 2006-ban megalapítottuk az "Év információbiztonsági újságírója" címet.    Részletek...

Csuka Dénes

 
 XIX. Szakmai fórum
2006.01.17

A 2006. január 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XIX. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XIX. Szakmai fórum
2006.01.03

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2006. január 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XIX. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XVIII. Szakmai fórum
2005.11.28

A 2005. november 16-án tartott, "Információvédelem menedzselése XVIII. Szakmai fórum" című rendezvényen elhangzott előadások anyagai megtalálhatók a Rendezvényeink menüpont alatt.

Csuka Dénes

 
 XVIII. Szakmai fórum
2005.11.14.

A 2005. november 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XVIII. Szakmai fórum
2005.11.02.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2005. november 16-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XVIII. Szakmai fórum" című rendezvényére. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XVII. Szakmai fórum
2005.08.24.

A 2005. szeptember 21-én tartandó, "Információvédelem menedzselése XVII. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult. A rendezvényről további információ a Rendezvényeink oldalon található.

Csuka Dénes

 
 XVI. Szakmai fórum
2005.05.17.

A 2005. május 18-án tartandó, "Információvédelem menedzselése XVI. Szakmai fórum" című rendezvényére a regisztráció lezárult.

Csuka Dénes

 
 XVI. Szakmai fórum
2005.05.02.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2005. május 18-án, a Benczúr Ház-ban (1068 Budapest, Benczúr u. 27.) tartandó, "Információvédelem menedzselése XVI. Szakmai fórum" című rendezvényére.

Csuka Dénes

 
 XV. Szakmai fórum
2005.03.01.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt, a 2005. március 16-án, a Benczúr Ház-ban (1068 Budapest, Benczúr u. 27.) tartandó, "Információvédelem menedzselése XV. Szakmai fórum" című rendezvényére.

Csuka Dénes

 
 Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület honlapja 2005.02.07.

Regisztrálásra került a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület honlapja a www.hetpecset.hu.
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Koricsánszky Levente