Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

NewCo ICT Security Services Kft.


NewCo ICT Security Services Kft.

Munkánk célja Ügyfeleink adatvagyonának a lehető legmagasabb szintű védelme. Csapatunk nap mint nap azon munkálkodik, hogy megoldásokat és támogatást nyújtson az üzleti folyamatokat kiszolgáló hálózat-, adat- és információbiztonsági kérdésekben az üzletfejlesztési és informatikai szakembereknek. Együttműködésünkkel a biztonság fenntartása mellett gyorsan és rugalmasan reagálhatnak a felhasználói igényekre az ICT piac roham sebességgel változó és kihívásokkal teli világában is.

Nevünk és profilunk pár éve új irányt vett, ám csapatunkkal és szakértelmünkkel közel 20 éve vagyunk folyamatosan, meghatározó szolgáltatóként jelen az IT biztonsági piacon.

A NewCo ICT Security Services „új színekkel” 2012 júliusában alakult azzal a céllal, hogy az IT biztonsági problémák egyedi megoldásszállítója legyen, a legkorszerűbb technológiákra épülő megoldásokat tervezzen, szállítson és értéknövelt szolgáltatásokat biztosítson az ügyfelei és a partnerei számára.

A VirusBusteres anti-vírus gyártói múltunk tapasztalatai megkülönböztetett szakértelmet igénylő feladatok esetében kerülnek előtérbe. Egyediségünk, hogy fejlesztői tapasztalatunk következtében olyan értéknövelt szolgáltatásokat tudunk az Ügyfeleinknek biztosítani, ami ebben az iparágban Magyarországon teljesen egyedülálló.

www.newco.hu