Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Adatvédelem


Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által megadott adatokat azonosítási, statisztikai célokra, valamint az Egyesület pártoló tagszervezeteinek tevékenységével kapcsolatos marketing akciókhoz használjuk fel. Az adatkezelés érintettjei az Egyesület rendes-, tiszteletbeli tagjai, valamint a Hétpecsét honlapon a szakmai fórumokra feliratkozó természetes személyek.

Az adatok felhasználásánál és tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Az Ön által megadott adatokat az email cím megszűnéséig, vagy leiratkozásig tároljuk rendszerünkben. Leiratkozás után több tájékoztató, marketing anyagot nem küldünk.

Amennyiben nem kíván tájékoztatókat, marketing anyagot kapni, jelezze azt elektronikus (forum@hetpecset.hu), vagy postai úton, a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület (1149, Budapest, Pillangó utca 16-20. 1. emelet (Pillangó Irodaház)) címére küldött levélben, ennek hiányában az Ön részéről elfogadottnak tekintjük a fent leírtakat.