Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Huawei Technologies Hungary Kft.


Huawei Technologies Hungary Kft.


A több mint 170 országban jelen levő, legnagyobb kínai magánvállalat, a Huawei Technologies termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. 

A Huawei 2021-ban összesítetten – mind a négy, a távközlési, a vállalati, a felhőés a végfelhasználói üzletágát tekintve – mintegy 100 milliárd dolláros árbevételt ért el globálisan, nettó nyeresége 17,8 milliárd dollár volt, ami éves szinten 75,9 százalékos növekedést jelent. 

A vállalat 23 kutatás-fejlesztési központot működtet világszerte, K+F kiadásai 2021-ben elérték a 22,3 milliárd dollárt, éves árbevételének 22,5 százalékát. A Huawei valamennyi üzletága jelen van hazánkban, és Magyarországon működik a vállalatcsoport Kínán kívüli legnagyobb logisztikai és gyártóbázisa, a Huawei Európai Ellátó Központ, több mint 2000 embernek biztosítva munkát. 

Az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 30 éves tapasztalat, a kiterjedt nemzetközi hálózat és az üzleti partnerekkel kialakított szoros kapcsolat révén a Huawei a legújabb fejlesztéseket kínálja a felhasználók számára.

További információért kérem, látogasson el a Huawei Technologies weboldalára:

www.huawei.com

www.huawei.hu