Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

KÜRT Zrt.


KÜRT Zrt. Információmenedzsment

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon. Az informatikai katasztrófák következményeinek felszámolására; a katasztrófák, visszaélések, rendszerproblémák megelőzésére kínálunk innovatív megoldásokat.

Információmenedzsment üzletágunk a hazai piac egyik meghatározó szereplője. A saját termékeink folyamatos fejlesztése mellett, főbb szakterületeink közé tartozik többek között a kockázatelemzés, projekt minőségbiztosítás, valamint széleskörű információbiztonsági tanácsadás. www.kurt.hu

SeCube IT GRC szoftver

A SeCube IT GRC szoftver egy egységes keretrendszerben modulárisan összeilleszthető szoftver-komponensekből álló, workflowvezérelt, elemzési, tervezési és folyamatos karbantartási tevékenységeket támogató webes rendszer, mellyel a szervezet információbiztonsági irányítási rendszere (IBIR) megteremthetővé, átláthatóvá és kézben tarthatóvá válik.

Mire nyújt megoldást a SeCube?

IT GRC

Az információbiztonsági irányítási rendszer (ISMS) folyamatainak workflow vezérelt támogatása és irányítása.

Kockázatmenedzsment

Komplex elemzési és kezelési lépések által összefogott kockázatarányos védelmi szint kialakítása és fenntartása.

Működésfolytonosság-menedzsment

Az informatikai és üzleti helyreállítás-tervezés és folytonosság-menedzsment teljes körű támogatása.

Compliance és Audit menedzsment

Információbiztonsági jogszabályoknak (pl. 2013. évi L. törvény), nemzetközi (ISO 27001, NIST) és iparági vagy vállalati szabványoknak való megfelelés elérése és fenntartásának támogatása.

Döntéstámogatás

Fejlesztési és beruházási döntések alátámasztása, informatikai erőforrások és költségek optimalizálása.

Erőforrás menedzsment

A szervezet működéséhez szükséges erőforrásokat, szolgáltatásokat, adatvagyont, üzleti folyamatokat és mindezek kapcsolatait leíró, könnyen áttekinthető Inventory adatbázis létrehozása és kezelése.

Automatikus jelentések

Naprakész Kockázatelemzési, Megfelelési (pl. információbiztonsági tv.) és Audit jelentések valamint BCP és DRP tervek előállítása.

www.secube.hu