Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

KÜRT Zrt.


KÜRT Zrt. Információmenedzsment

KÜRT Zrt.

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon. Az informatikai katasztrófák következményeinek felszámolására; a katasztrófák, visszaélések, rendszerproblémák megelőzésére kínálunk innovatív megoldásokat.

Információmenedzsment üzletágunk a hazai piac egyik meghatározó szereplője. A saját termékeink folyamatos fejlesztése mellett, főbb szakterületeink közé tartozik többek között a kockázatelemzés, projekt minőségbiztosítás, valamint széleskörű információbiztonsági tanácsadás.

A KÜRT tevékenységeit 1997-től minőségirányítási, 2005-től információbiztonsági, 2017-től pedig ISO9001:2015 és ISO27001:2014 integrált minőségirányítási és információbiztonsági tanúsítvány birtokában végzi, valamint NATO beszállítói minősítéssel rendelkezik.

kurt.hu

Termékeink:

Secube:

SeCube IT GRC szoftver

SeCube IT GRC szoftver

A SeCube IT GRC szoftver egy egységes keretrendszerben modulárisan összeilleszthető szoftver-komponensekből álló, workflowvezérelt, elemzési, tervezési és folyamatos karbantartási tevékenységeket támogató webes rendszer, mellyel a szervezet információbiztonsági irányítási rendszere (IBIR) megteremthetővé, átláthatóvá és kézben tarthatóvá válik.

A SeCube IT GRC moduljai

Inventory

A szervezet működéséhez szükséges összes lényegi erőforrást hierarchiába és kapcsolati viszonyba szervezhetjük, ezáltal modellezve a vállalat normál működését.

GDPR Adatvédelmi tevékenységek és személyes adatkörök nyilvántartása, GDPR gap elemzés és adatvédelmi hatáselemzés végrehajtása, adatvédelmi kockázatok kezelése.

BIA

Üzleti hatáselemzés mentén értékelhetjük az üzleti tevékenységek, IT rendszerek, vagy adatok sérülése mentén fellépő lehetséges kárhatásokat, ezáltal meghatározhatjuk erőforrásaink értékét.

Kockázatmenedzsment

Részletes kockázatelemzési lépések mentén haladva elemezhetjük és kezelhetjük kockázatainkat.

Compliance

Szabványoknak, jogszabályoknak és tetszőleges követelmény jegyzékeknek való megfelelés felmérése, folyamatos audit vizsgálata és az eltérések kezelése.

BCM

Az informatikai és üzleti helyreállítás-tervezés és folytonosságmenedzsment teljes körű támogatása.

Governance

Információbiztonsági feladatok támogatása.

Seconical:

SeConical

SeConical, megoldás a biztonsági események kezelésére

A SeConical logelemző alkalmazás a naplóbejegyzések gyűjtését és feldolgozását végző szoftverrendszer, mely a naplóbejegyzések feldolgozása után hetente, automatikusan egy elemzési riportot készít az elmúlt hét eseményeiről. A riportok személyes átvizsgálása során fény derülhet az informatikai rendszerben történt incidensekre, melyek részletes kivizsgálása és korrigálása gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Továbbá havonta újabb automatikus riport készül az elmúlt hónap eseményeiről, azokat kumulálva és trendelemzésre alkalmas módon, mely jól láthatóan szemlélteti a szervezet informatikai infrastruktúrájában végbemenő folyamatokat. Incidens esetén a szakértők manuális logelemzést is végezhetnek az okok és problémák felderítése céljából.

A SeconiCalt olyan szervezeteknek ajánljuk, ahol elvárás