Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

KÜRT Zrt.


KÜRT Zrt. Információmenedzsment

KÜRT Zrt.

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon. Az informatikai katasztrófák következményeinek felszámolására; a katasztrófák, visszaélések, rendszerproblémák megelőzésére kínálunk innovatív megoldásokat.

Információmenedzsment üzletágunk a hazai piac egyik meghatározó szereplője. A saját termékeink folyamatos fejlesztése mellett, főbb szakterületeink közé tartozik többek között a kockázatelemzés, projekt minőségbiztosítás, valamint széleskörű információbiztonsági tanácsadás.

A KÜRT tevékenységeit 1997-től minőségirányítási, 2005-től információbiztonsági, 2017-től pedig ISO9001:2015 és ISO27001:2014 integrált minőségirányítási és információbiztonsági tanúsítvány birtokában végzi, valamint NATO beszállítói minősítéssel rendelkezik.

kurt.hu

Termékeink:

Secube:

SeCube IT GRC szoftver

Mi az a SeCube GRC?

A SeCube GRC egy egységes keretrendszerben modulárisan összeilleszthető biztonságirányítási, kockázat, compliance, audit és üzletmenet-folytonosság menedzsment szoftver. Célja egy vállalat különböző területeinek hatókörébe tartozó biztonsággal kapcsolatos elemzői, tervezői és fenntartási folyamatok integrált támogatása, ezáltal megteremtve a teljes vállalati biztonság átlátható és riportálható irányítását.

További információ: www.secube.hu

Mire nyújt megoldást a SeCube?

A SeCube GRC rendszerben felépíthetjük vállalatunk működési modelljét (erőforrások, rendszerek, adatok, folyamatok), üzleti hatáselemzés mentén értékelhetjük működésünk, kockázatelemzések mentén (információbiztonsági, fizikai, humán, üzleti) kezelhetjük kockázatainkat, IT és üzletmenet folytonosságot tervezhetünk, valamint belső audit és compliance vizsgálatokat menedzselhetünk egységes moduláris rendszerben.

Kiknek készült a SeCube?

A SeCube célfelhasználói az IT üzemeltetés, a biztonság, az üzleti folyamat felelősök, a belső ellenőrzés és a compliance területek szakértői és vezetői. Egységes rendszerben képes a különböző szakmai területek felhasználóinak a vállalat egészét átfogó, biztonsággal kapcsolatos tevékenységeit kezelni.

A SeCube moduljai

A SeCube GRC önállóan is működni képes moduláris felépítése rugalmas használati eset támogatást tesz lehetővé:

Seconical:

SeConical

Mi az a SeConical?

A SeConical egy virtuális appliance, mely automatizáltan elvégzi a naplógyűjtés, feldolgozás, elemzés, majd hosszútávú és biztonságos naplótárolás feladatát, valamint alkalmas az informatikai biztonsági események megfigyelésére, incidensek felderítésére, továbbá a rendszerek valós-idejű monitorozására. A széles körű funkcionalitásának köszönhetően egy rendkívül hasznos üzemeltetés támogató rendszer.

További információ: www.seconical.hu

Mire nyújt megoldást a SeConical?

A SeConical virtuális appliance megoldást nyújt a speciális naplóelemzési és üzemeltetési szaktudással nem rendelkező szervezetek számára a biztonsági szintjük növelésére, azáltal, hogy teljesen automatizáltan végzi a teljes naplógyűjtés, elemzés és tárolás, valamint valós-idejű monitorozás kritikus folyamatait. Ezen felül a jogszabályokban és nemzetközi szabványokban megfogalmazott naplóelemzéssel és üzemeltetés támogatással kapcsolatos követelmények teljesítésében is hathatós segítséget nyújt a rendszer.

Az automatikusan generált heti és havi jelentéseket a vezetők könnyedén és gyorsan át tudják tekinteni annak érdekében, hogy megismerjék a rendszerekben végbemenő folyamatokat és trendeket, ezáltal megalapozott döntéseket hozzanak.

Az intelligens monitoringnak köszönhetően a rendszerek működésébe történő proaktív beavatkozásra nyílik lehetőségünk. A mesterséges intelligencia segítségével pedig az incidensek megelőzésére is képesek leszünk.

A naplótároló modul a naplófájlokat titkosítva, időpecséttel ellátva hosszútávon tárolja, és normalizált információkban keresve a BigData technológiánk segítségével rendkívül gyorsan megkapjuk az elvárt eredményeket, melyeket akár vizualizálni is tudunk.

A SeConical használati esetei