Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

MagiCom Kft.


IT megoldások

MagiCom Kft.

A MagiCom Holding üzleti filozófiájának az alapja, hogy mint egy ernyővállalat, sokoldalú és megbízható stratégiai partner legyen mindig, minden megbízója számára. Célja, hogy a hazai stratégiai információs, infokommunikációs technológiai és tanácsadási piacon működő hazai vállalatoknál több és jobb, minden partner kívánalmainak megfelelő szolgáltatást nyújtson, akár kisebb területeken is.

A MagiCom megalapítása óta a minőség állandó biztosítására irányuló erőfeszítései a tevékenységének szerves és elválaszthatatlan részét képezik. A minőség létrehozására irányuló feladatok megmutatkoznak a MagiCom tevékenységének minden egyes lépésében, így a munkatársak kiválasztásában és továbbképzésében, a kínált hardver és szoftver elemek körültekintő kiválasztásában, a beszállítók és tanácsadók minősítésében, a MagiCom szolgáltatásainak folyamatos javításában, a belső folyamatok és számítógépes hálózatok fejlesztésében, az ISO 9001 és ISO27001 tanúsítvánnyal rendelkező minőségbiztosítási és információvédelmi rendszer beüzemelésében, működtetésében és folyamatos fejlesztésében.
A magyar outsourcing cégek közül a MagiCom Kft. szerezte meg elsőnek ISO27001(BS7799) alapú információvédelmi tanúsítványt. 2007 februárjában a MagiCom Kft. a magyar informatikai cégek közül elsőként szerezte meg az Investor In People díjat, ami a humánerőforrás gazdálkodás nemzetközi elismerése.

www.magicom.hu