Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Szenzor-Gazdaságmérnöki Kft.


Tanácsadási és oktatási szolgáltatások

Szenzor-Gazdaságmérnöki Kft.

A SZENZOR Gazdaságmérnöki Kft. 1989-ben alakult, mely jogelődei révén több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetési tanácsadás területén. A cég fő tevékenységi köre üzletviteli tanácsadás és oktatás.
A SZENZOR Gazdaságmérnöki Kft. tevékenysége - küldetésünkből következően - három üzletág köré csoportosíthatóak.
A projektjeink jelentős része az ún. megfelelőségmenedzsment üzletághoz kapcsolható. Az ilyen jellegű projektek során arra készítjük fel megbízóinkat, hogy működésük valamely megfelelőségi rendszernek eleget tegyen. Lehet ez a követelményhalmaz pl. egy nemzetközi szabvány (ISO 9001, ISO/IEC 27001, stb.) vagy valamely törvényi, jogszabályi követelmény (pl. adatvédelmi törvény) is.
Projektjeink más része az ún. teljesítménymenedzsment üzletághoz kapcsolhatók. Ebben az üzletágban stratégiaalkotással, stratégia lebontásával, megvalósításával, optimálási, racionalizálási feladatok elvégzésével kapcsolatos megbízások tartoznak.
Harmadik üzletágunk az oktatási, képzési üzletág, melyben részben az előző pontokban említett projektjeinkhez kapcsolódó oktatási feladatokat látjuk el, továbbá nyílt oktatási programban meghirdetett tanfolyamokat szervezünk, és megbízóink részére cégre szabott oktatási, képzési programokkal állunk rendelkezésükre.
A gyakorlat azt mutatja, hogy a tényleges projektekben mindhárom üzletág elemei megtalálhatóak különböző hangsúllyal. Pl. ISO/IEC 27001:2005 szabványra épülő információvédelmi irányítási rendszer kiépítéséhez is kapcsolódik képzés, tudatosítás, és együtt jár egy racionalizált védelmi intézkedéssorozat kialakításával.

www.szenzor-gm.hu