Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Invitech ICT Services Kft.


Invitech ICT Services Kft.

Az Invitech Magyarország egyik legnagyobb üzleti informatikai és telekommunikációs szolgáltatója. A társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplőjének biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. Az Invitech önálló márkaként 2016-ban lépett a piacra, de az Invitel Csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágának alapjain létrejött társaság már mintegy két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb iparágakból érkező infokommunikációs kihívások megoldásában.

A társaság:

nyújt adatátviteli és telekommunikációs szolgáltatásokat, adatközponti- és felhőalapú megoldásokat. Az Invitech szakértő partnerként nem csak műszaki részfeladatok kezelésére ajánl lehetőségeket, hanem összetett üzleti problémákra is képes komplex válaszokat adni, így biztosítva az ügyfelek informatikai és telekommunikációs igényeinek teljes körű kiszolgálását.

A cég szolgáltatásainak magas színvonalára a komoly és elismert szakembergárda, valamint a professzionális infrastruktúra mellett, a független szakértők, illetve minősítő intézetek véleménye is garanciát jelent. Az Invitech Solutions nemrégiben nyerte el a Microsoft Gold Partner Datacenter Competency minősítést azt követően, hogy korábban már több szakterületre vonatkozó tanúsítványt nyert el a világ legnagyobb szoftvergyártójánál. Magyarországon pedig az Invitech az első szolgáltató, amelyik az egyik legjelentősebb nemzetközi eszközgyártó, a CISCO által megvizsgált és tanúsított, ellenőrzött keretek között működő IaaS felhőszolgáltatást tudta biztosítani az ügyfeleinek. A társaság mindezek mellett, természetesen rendelkezik valamennyi, a működése szempontjából lényeges tanúsítással, így az információbiztonság-irányítási (ISO 27001) és informatikai szolgáltatás-irányítási rendszereket minősítő (ISO 20000) tanúsítványokkal is.

www.invitech.hu