Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

SGS Hungária Kft.


 Magyarország vezető minőségellenőrző szervezete

SGS Hungária Kft.

Az SGS Csoport (Société Générale de Surveillance) a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Több mint 140 országban mintegy 90 000 jól képzett munkatárs 2000 laboratórium és iroda biztosítja a magas színvonalú munkát. Az 1878-ban alapított, genfi székhelyű vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.
Az SGS Hungária Kft., az SGS Csoport leányvállalata, 1991 óta működik Magyarországon. Létrehozásának fő célja az volt, hogy az SGS Csoport világszerte nyújtott speciális, széleskörű és magas színvonalú szolgáltatásait Magyarországon is felajánlhassa és hozzáférhetővé tegye.
Az SGS világszerte szolgáltatások széles skáláját kínálja az ügyfelek igényeihez igazodva, a következő üzletágakban: mezőgazdaság; autóipar; fogyasztási termékek ellenőrzése; környezetvédelem; ipari szolgáltatások; élettudomány; ásványi anyagok; olaj, gáz és vegyi anyagok; szolgáltatás- és rendszertanúsítás; műszaki kiszervezés; kormányzatok és intézmények. Az SGS a világ legnépszerűbb auditáló és tanúsító cége. Ügyfeleinknek több mint 25 év tanúsítási tapasztalatát nyújtjuk a világ iparágainak legtöbbjében és ezáltal olyan piaci előnyhöz juttatjuk őket, mellyel nem csak ma, de holnap is sikeresek lesznek az egyre élesedő versenyben.
Az SGS szolgáltatás- és rendszertanúsítási üzletágának egyik meghatározó szolgáltatása az információbiztonsági irányítási rendszer (IBIR) tanúsítás. Az SGS mostanáig több száz kis-, közép- és nemzetközi vállalkozás IBIR-ét tanúsította. Ez megerősíti, hogy az SGS a világ egyik legkeresettebb tanúsító vállalata e szabvány terén. Szakképzett, széles körű ipari tapasztalatokkal rendelkező auditoraink a legnagyobb szakértelemmel végzik az  ISO/IEC 27001 szabvány szerinti tanúsítási auditokat, ezzel segítve Önt információbiztonsági és üzleti céljai elérésében. Szinte minden tanúsítási szolgáltatásunkhoz kapcsolódik megfelelő oktatás, így az ISO/IEC 27001 szabványhoz is. Bővebb információ az IBIR tanúsítási- és oktatási szolgáltatásainkról a következő honlapokon található:

www.sgs.hu

https://try.sgs.com/hu-hu/aktualis_kepzeseink/