Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

A ComputerWorld fényképekkel és egyéb adatokkal kiegészített összefoglalója

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület évente ír ki pályázatot nappali vagy levelező tagozatos hallgatóknak, akik szak- vagy diplomadolgozatukat akkreditált alapszakon (BSC), mesterszakon (MSC) vagy osztatlan képzésben tanulmányaik lezárásaként készítették. Idén a díjkiosztóra a szervezet XCII. fórumán a Lurdy házban került sor, s bár az eseményt a pandémiás helyzetre tekintettel online tartották a szervezők, a díjkiosztón a nyertesek személyesen vehették át az elismeréseket, jutalmakat.

Idén hat felsőoktatási intézményből érkeztek pályázatok, és erős mezőnyben kerültek élre a következő pályázók:

MSC kategóriában az első helyezést, ezzel a Herendi Porcelánmanufaktúra által felajánlott herendi porcelánbaglyot és a pénzjutalmat Szikszai Marcell, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója nyerte Orwell már Kínában is? A társadalmi kreditrendszerek című diplomamunkájával. Szikszai Marcell témavezetője Vinnai Edina intézeti tanszékvezető egyetemi docens volt.

Szikszai Marcell, Gasparetz András, a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület elnöke és Toppantó Tamás

BSC kategóriában az első helyezést, és ezzel Herendi Porcelánmanufaktúra által felajánlott herendi porcelánbaglyot és a pénzjutalmat Toppantó Tamás, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának hallgatója nyerte. Szakdolgozatának címe: Beépített adatvédelem vizsgálata biometrikus azonosítókat kezelő kamerás rendszerekhez. Toppantó Tamás konzulensei Gulyás Gábor György és Gulyás György voltak.

Horváth Dóra, a CyberTeam ügyvezetője, Kiss Adrienn és Jerabek György, a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület titkára

Különdíjat a Cyberteam Kft. ajánlott fel Kiss Adrienn, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar hallgatója részére. A jutalmat Horváth Dóra, a CyberTeam ügyvezetője adta át a nyertesnek. Kiss Adrienn szakdolgozatának témája: Mongúz vs. cyberbullying - Egy mongúzzal az internetes zaklatás ellen. Kiss Adrienn konzulense Krasznay Csaba egyetemi docens volt.

Az első helyen díjazottak dolgozatuk bemutatására is kaptak lehetőséget a fórum több mint százfőnyi online hallgatósága előtt.

https://computerworld.hu/biztonsag/dijaztak-a-legjobb-informaciobiztonsagi-dolgozatokat-284669.html

adatvédelem információbiztonság szakdolgozata diplomadolgozata BME Miskolci Egyetem Cyberteam Kft. díj ComputerWorld

Megtekintés: 848