Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

A szlovák szélsőjobbnak üzent az Anonymous: feltört weblap, szívecskék, Soros György

Az egyik jelentős szlovák szélsőjobb szervezet honlapját a magát Anonymous Crew-nek nevező hekkercsapat törte fel, mert "a fasiszták ostobák, akik nem hogy az országot, még a saját weboldalukat sem tudják irányítani".

A szlovák Anonymous facebook-oldalának tanúsága szerint hozzájuk tartozik az Anonymouse Crew, itt is szépen gyűlnek a lájkok az akcióról beszámoló poszt alatt.

A Szlovák Megújhódási Mozgalom (Slovenské Hnutie Obrody) honlapját rózsaszínre festették a hekkerek és telaeszórták szívecskékkel. Nem maradt ki a szórásból Jozef Tiso sem: a második világháborús Szlovák Állam háborús bűnök miatt kivégzett elnökének, a szélsőjobb által ma is nagyra becsült pap-politkusnak) a portréja rózsaszín sminket kapott.

A szlovák feliratot a trafik.sk le is fordította, így mi is megbiznyosodhattunk róla, hogy minden tétele az irónia és kikarikírozás egy-egy gyöngyszeme. Eszerint az Anonymouse Crew támogatja többek közt: az emberjogi szenteskedőket, a gazdasági ki- és bevándorlókat, a gyógyszercégeket, a chemtrailt, a pozsonyi kávéházakat, az olyan patkányokat, mint Ondrej Dostál, és még a szélsőjobb további vesszőparipáit… Őket pedig: Véres sékelekkel Soros György.

Az SHO-nak egyébként nem csak a kibervédelemmel és honlapüzemeltetéssel gyűlik meg a baja, hanem a földrajzzal is. A hazaszeretet és a nemzeti érzés elmélyítését zászaljára tűző szervezet egy fotót posztoltak egy hegyvidékről, majd melléírták: Szép és a miénk - szlovák! Az egyetlen bökkenő a fotóval az volt (ahogy arra több kommentelő fel is hívta a figyelmet), hogy nem a Tátrában készült, hanem az Egyesült Államokban, egészen pontosan az Oregonban. A fotót azóta törölték is facebook-oldalukról

2016. június 6. 16:08 kemma.hu 

Anonymous

Megtekintés: 991