Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Sajtóközlemény - „Az év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023”

2023. május 17, Budapest – A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben változtattunk – tekintve, hogy az ilyen típusú cikkek már komplett csapatok állítják elő. A megadott határidőre több pályázat is érkezett és az értékelés után a HTE – EIVOK szakosztályának képviselői vehették át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület 2023. május 17-i „Információvédelem menedzselése” szakmai fórumán.

Az „Év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023” erkölcsi elismeréssel kívánja az Egyesület azon tartalomszolgáltatók teljesítményét elismerni, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak, és felhívják a figyelmet a téma fontosságára.

Az „Év információbiztonsági tartalomszolgáltatója - 2023 címet A HTE – EIVOK szakosztályának képviselői (dr. Magyar Sándor, Oláh István, Buga Ferenc és Hrucsár Mária) vehették át az Egyesület 2023. május 17-i szakmai fórumán Gasparetz Andrástól, az Egyesület elnökétől.

A Hétpecsét Egyesületnél hagyomány, hogy a díjazottak szabad kártyát kapnak, hogy a díjátadáskor milyen témában kívánnak előadni. Az EIVOK képviselői következő rendezvényüket, a 2023. május 25-én megrendezendő EIVOK-36 HTE-SOC szakmai tudományos minikonferenciát ajánlották az egybegyűltek figyelmébe.

***

Tájékoztatás:

Gasparetz András; elnök; Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület elnok@hetpecset.hu  +36 20 4349 000

Jerabek György ; titkár; Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület titkar@hetpecset.hu +36 30 9847 860

MTI link

Photos


Megtekintés: 317