Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft.


A CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. több mint 20 éve az irányítási rendszerek tanúsítása területén meghatározó szereplője a tanúsítási piacnak.

Nemzetközileg elismert, szakmai kompetenciákkal alátámasztott, rugalmas szolgáltatásokat kínálunk. Független félként a tanúsítási folyamat során feltárjuk szerződött partnereink rejtett értékeit, amelyekkel tovább fejleszthetik rendszereiket, és objektív bizonyítékokkal támasztjuk alá az irányítási rendszernek történő megfelelést.

Cégünk közel 100 fős szakmai csapattal dolgozik, olyan szakemberekkel, akik több szabvány és menedzsmentrendszer ismeretével rendelkeznek, tapasztalataikat a for- és nonprofit szervezetek működésében szerezték. Szakmai kompetenciájuk megtartását, illetve fejlesztését rendszeres továbbképzésekkel biztosítjuk.

Tanúsítási tevékenységünket a mindenkor érvényes akkreditációs szabványok előírásai alapján végezzük:

Cégünk elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, melynek érdekében felelősen szervezzük mindennapi működésünket és az érintett felekkel fennálló kapcsolatokat. Igyekszünk mindent megtenni a társadalmilag felelős működés, a tudatos energiagazdálkodás, környezeti teljesítményünk folyamatos javítása érdekében.

További szolgáltatásainkról információt a weblapunkon találnak: https://hu.certop.com/