Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

Pályázati felhívás - „Az év információbiztonsági újságírója 2016”

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése.

Ezzel a célunkkal összhangban 2016-ban ismét meghirdetjük az

Az év információbiztonsági újságírója 2016”

címet.

Az idén már tizenegyedik alkalommal hirdetünk pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló újságíró jelentkezhet.

Az „Év információbiztonsági újságírója” cím nyilvános pályázat alapján kerül kiadásra.

A nyilvánosság megteremtése érdekében az Egyesület:

A nyilvános meghirdetést követően magyar nyelvű pályázatot bármely természetes vagy nevében más természetes vagy jogi személy beadhat. A pályázatoknak tartalmaznia kell a következő információkat:

Pályázatok 2016. április 29.-én 15:00-ig adhatók le elektronikus formában:

Az értékelést az Egyesület vezetősége a szakmai fórum látogatói által megismert és súlyozott szempontok alapján végzik:

Az „Év információbiztonsági újságírója” cím erkölcsi elismerés. A díjazott az Egyesület által kiadott oklevelet kap, és az egyesület MTI hírben teszi az eredményt közzé.

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület a pályázat eredményét 2016. május 18.-án a LXXI. Információvédelmi Szakmai Fórumon ismerteti.

Köszönjük, hogy időt szakított és megismerte elképzelésünket az általunk alapított az „Év információbiztonsági újságírója” címmel kapcsolatban! Kérjük, lehetőségeihez képest jelöltekkel és nyilvánosság biztosításával támogassa céljaink teljesülését!

Budapest, 2016. március 16.

Gasparetz András

Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

elnök

sk.

információbiztonság Pályázati felhívás Újságíró

Megtekintés: 632