Sajtóközlemény - Információvédelem menedzselése C. Szakmai fórum

A pandémiás korlátozások könnyítése lehetővé tette a személyes részvételt. A megjelenteket Gasparetz András az Egyesület elnöke köszöntötte és röviden visszatekintett az elmúlt 20 évre. Az első prezentációt Móricz Pál a Szenzor Gazdaságmérnöki Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Tarján Gábor a Hétpecsét Egyesület alelnöke tartotta „Mi újság a 27000 családban? ISO/IEC 27002:2022” címmel. Másodikként Dr. Gulyás Gábor György a Vitarex Stúdió Kft. projektvezetője lépett színpadra, előadásának címe: „Adatvédelmi hatásvizsgálat és kockázat elemzés műszaki szemmel”.

A szünetet követően került sor átadásra Dr. Muha Lajos részére egy különleges elismerés: az elnökség döntése alapján a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület örökös tiszteletbeli tagjává választották. (Ilyen típusú elismerésre az Egyesület fennállása óta összesen két személyt jelöltek.)

A ceremóniát követően Dr. Dósa Imre a Budapest Bank Zrt. adatvédelmi tisztviselőjének előadása következett, amelyben értékelte a GDPR bevezetése óta eltelt időszakot „Mit vártunk - mit kaptunk az adatvédelemben?” címmel. Aktualitása miatt kiemelt figyelmet kapott Dr. Krasznay Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem intézetvezetőjének előadása: „Ukrán-orosz háború a kibertérben – gyors elemzés az aktuális helyzetről.”

Az eseményen elhangzott előadások diái a Hétpecsét honlapján elérhetőek – ahogyan a korábbi 99 fórum anyagai is!

Photos

dr. Tarján Gábor Gasparetz András Dr. Krasznay Csaba Dr. Muha Lajos Móricz Pál Dr. Dósa Imre Dr. Gulyás Gábor György Örökös Tiszteletbeli Tag 100 Századik fórum